محققان شرکت تحقیقات نوآورانه ایتالیایی یک رژیم غذایی ژنتیکی را ابداع کردهاند که برپایه DNAرژیم غذایی سازگار با هر فرد را تعیین میکند
براساس گزارش آنسا، محققان لابراتوار شرکت "جی_لایف" در تریسته ایتالیا نوعی رژیم غذایی بهنام G-dietرا ابداع کردهاند.
در خصوص روش تعیین این رژیم غذایی این محققان توضیح دادند: پیش از هر چیز ماپروفایل ژنتیکی هر فرد را به صورت مجزا بررسی کرده و به این ترتیب اطلاعاتی را درباره متابولیسم و سبک زندگی فرد کسب میکنیم، با کسب این پروفایل، فضاهای متابولیکی را تعیین کرده و هر یک از این فضاها را از دیدگان غذایی و رفتاری بررسی میکنیم. به این ترتیب میتوانیم بهترین رژیم غذایی را برای یک فرد خاص ارائه کنیم.
این شرکت دو نوع کیت را عرضه میکند کهg-diet و g-profileنام دارند.
"جی-پروفایل" سرویسی است که از طریق یک کیت، نمونه بزاق را جمعآوری میکند.
این نمونه جمعآوری شده به لابراتوارهای "جی-لایف " فرستاده میشوند و DNA حاضر در بزاق با تست "ذائقه تلخ" آزمایش میشود.
کسانی که علاقهمند دریافت یک رژیم غذایی سازگار با پروفایل ژنتیکی خود هستند میتوانند کیت " جی –دایت"را تهیه کنند.
به گزارش خبرگذاری مهر، این کیت علاوه بر امکان نمونه برداری از بزاق، یک سری سئوالات را برای نقشه برداری از سبک زندگی فرد ارائه میکند. سپس این کیت به لابراتوار فرستاده و پروفایل ژنتیکی بررسی و رژیم غذایی شخصی شده پیشنهاد میشود.